Puuro leipä (lisätty 4.1.2013)
80 g kaurahiutale
100 g raejuusto
3 kananmunanvalkuista + 1 kananmuna
50 g puolukoita (käytetty kuvassa olevassa leivässä) / muusattu banaani / muita marjoja
loraus mehukeitto / vettä / piimä
mausteita oman mielen mukaan esim: 20g proteiinijauho (vanilja maku marja vaihtoehtoihin, jos käytät banaani niin suklaa protsku on hyvä vaihtoehto), kaneeli, suola, ....
Seikoita kaikki mikrokestävään muovikippoon (muovi sen takia että irtoo helposti kupista kun on valmis)
Mikroon täydellä teholla (ilman kansia) noin 5 min. On valmis kun keskiosa ei ole enää märkä.
Paras kylmänä. Voit tehdä edellisenä iltana ja säilyttää jääkaapissa.
100 g raejuusto
3 kananmunanvalkuista + 1 kananmuna
50 g puolukoita (käytetty kuvassa olevassa leivässä) / muusattu banaani / muita marjoja
loraus mehukeitto / vettä / piimä
mausteita oman mielen mukaan esim: 20g proteiinijauho (vanilja maku marja vaihtoehtoihin, jos käytät banaani niin suklaa protsku on hyvä vaihtoehto), kaneeli, suola, ....
Seikoita kaikki mikrokestävään muovikippoon (muovi sen takia että irtoo helposti kupista kun on valmis)
Mikroon täydellä teholla (ilman kansia) noin 5 min. On valmis kun keskiosa ei ole enää märkä.
Paras kylmänä. Voit tehdä edellisenä iltana ja säilyttää jääkaapissa.
1 mitta Scitec Protein delite suklaa (mansikka maku sopii varmasti yhtä hyvin)
(Tämä löytyy Wellneteuksen kaupalta)
1 rahka purkki
Manteleita / Pähkinötä oman maun mukaan
Hei kysymys,,,, tuo protsku, laktoositon?
ReplyDeleteHei, protsku ei ole laktoositon mutta sitä on siinä niin vähän että on kyllä henkilöitä joilla on paha laktoosi intoleranssi joka on voinut sitä käyttää...
ReplyDelete